Cliniclands Praktisk guide Blekning

KAPITEL 8 PATIENTKOMMUNIKATION

WDB Inhouse Novon Posters 2017.qxp_Layout 1 15/06/2017 13:43 Page 2

ASK US ABOUT PROFESSIONAL TOOTH WHITENING

Shofu EyeSpecial C-IV 893701

Den fjärde generationen av EyeSpecial tandkamera uppfyller specifikt användarkraven såsom exempelvis grundläggande användarinstruktioner och enkel användning. Den är därför snabbare, mer exakt och mer mångsidig. Närbilden som erhålls ger nu betydligt mer information om färg, yta och andra tandegenskaper. Det nya polariseringsfiltret (tillval) gör att du kan se de naturliga tänderna varierande färgspel utan bländning. EyeSpecial C-IV tandkamera är utrustad med den senaste digitala tekniken. Det är lätt att lära sig att använda den. Den är säker och kan användas för en mängd olika indikationer. • Snabb, intuitiv menynavigering • Nio inspelningslägen • Videofunktion • Enhandsmanövrering, även med operationshandskar • Desinficerbar enligt gällande hygienriktlinjer CONTROLSCREEN I väntrummet dras nästan allas uppmärksamhet till TV-skärmen. Detta är ett utmärkt tillfälle att kommunicera med ditt klientel, dina patienter eller kunder. Du kan till exempel visa behandlingsmetoder, ny utveckling inom behandlingsområdet, videofilmer eller information såsom nyheter och väderrapporter. Överraska de som befinner sig i väntrummet regelbundet med nya texter och bilder. Du kan enkelt göra detta själv via ControlScreen- programvarusystemet. Det är användarvänligt och kräver ingen teknisk kunskap.

H e t g e h e i m voor een mooie glimlach

20160108 WDB Instruction Sheet.indd 1

04-08-16 11:37

WHITE DENTAL BEAUTY T h e s e c r e t to a beautiful smile

AVAILABLE HERE

DENTAL INSTRUCT Dental Instruct informerar din patient snabbt och adekvat via en surfplatta. Med hjälp av detta visuella

hjälpmedel kommer patienten att förstå tandläkarinstruktionerna mycket bättre!

Särskilt under en specifik, svår behandling är den behjälplig för att ge patienten bra förklaringar före eller under behandlingen. Instruktionerna stöder kommunikationen mellan patienten och dig som tandläkare. Dental Instruct gör detta på ett tydligt och välorganiserat sätt med hjälp av foton, texter och videofilmer. Genom en knapptryckning kan du till och med vidarebefordra uppföljningsinstruktioner direkt till din patient. På så sätt kan din patient alltid vara uppdaterad! Detta säkerställer förtroende och en närmare relation med patienten.

v a l

MEER OP MET

Voor mensen met gevoelige tanden

WHITE DENTAL BEAUTY

GOED NIEUWS!

Verkrijgbaar bij alle vooraanstaande tandartsen

MENSEN MET GEVOELIGE TANDEN KUNNEN NU VOL VERTROUWEN TANDEN BLEKEN MET 5% CP MET NOVON ®

WWW.WHITEDENTALBEAUTY.COM

H e t g e h e i m voor een mooie glimlach

20160108 WDB 6pg Patient Brochure.indd 1

04-08-16 11:30

Praktisk guide Blekning

21

20

Beställ online via www.cliniclands.se eller via telefon på 0410 - 741 220

Powered by